Privat och företagare
Att gå hemma och vara ledig har både sina för- och nackdelar. Jag väljer dock att se det som kanske inte är så positivt som något som går att välja till det bättre, som låååååånga sovmornar är bra för återhämtning och sena kvällar för att man ska kunna njuta av de "bra" TV-program som går efter nio på kvällen, då man i en jobbvecka annars skulle stupat i säng eller iallafall stått med tandborsten i munnen och John Blund hängandes i ögonlocken. 
Jag är en funderare och tänkare då jag är ensam och jag hinner förhandla med mig själv om saker både två och tre gånger innan beslut är tagna och genomförda. Jag trivs med det och saknar sällan sällskap varje dag utan kan tycka att det är himmelskt skönt att vara bara jag och mina tankar.
Något som har snurrat runt lite nu i mina tankar under dessa dagar är att ta tag i mina olika roller som jag har. Jag är ju jag, mamma-fru-dotter-syster, som den privata Viktoria medan jag är Åkerdala Sockerbageris Viktoria i en av mina yrkesroller. Jag vet att jag kommer aldrig att kunna skilja på dessa två helt men jag har kommit till den punkten där jag känner att jag vill skilja på dem i den mån jag kan. För det jag kan påverka det vill jag göra det med också.
Så idag lyckades jag äntligen med tekniken, ja den är inte lätt alla gånger, och skapade en egen profil på Instagram som bara tillhör mitt företag. Där lägger jag från och med nu upp mina bilder på tårtor som jag gjort, allt för att förskona min släkt, vänner och bekanta från att "behöva" se alla dessa bilder i mitt flöde. Samtidigt tänker jag att denna delning på mina profiler gör att jag som den privata Viktoria tänker till lite innan jag postar ett inlägg och lägger ner lite tid på att göra kvalitét och inte kvantitét, som jag ibland kan känna att det blir.
 
 
Hoppas att du vill följa mig både som den privata Viktoria, viktoria_alvin, och den Viktoria som driver Åkerdala Sockerbageri, akerdalasockerbageri, då blir jag jätteglad!
Ta hand om dig!