Att rensa och sortera i rummet som jag "glömde"
Då vädret har slagit om och den där härliga värmen gjorde en paus i sommaren så får man hitta på något annat att göra än att sitta i solstolen eller bara njuta av att vara ute. Jag kan dock tappa styrfarten om det är för grått och trist ute, men idag så har solen lyst mellan molnen och jag har på så sätt skaffat den där lilla extra energin för att ta tag i saker och ting.
Företaget går lite på sommartakt men förmiddagen har vikts, nja kanske mer eller mindre ända fram till nu, med förberedelser, beställning av olika förbrukningsvaror inför framtida beställningar och lite ordning och reda på alla de papper som blir i detta papperslösa samhälle som vi lever i.
När dessa sysslor blev klara så började jag att titta mig omkring, jag menar verkligen öppna upp ögonen och se hur det ser ut här hemma. Jag är den sorts person som verkligen kan bli hemmablind och vara nöjd med hur det är för stunden. Det blir bra som det är. 
Men nu gjorde jag ett litet skrap på ytan i alla de olika lådor som jag har stuvat in i hörnet i träningsrummet med en himla massa ljusstakar och ljusslyktor, prydnadssaker och annat krims och krams. Saker som hamnade i det rummet då vi flyttade tillbaka hit till Åkerdala för sisodär... snart fyra år sedan och som inte har används sedan dess. Behöver jag/vi dom då? Nja... tveksamt... utan det kanske finns andra som känner att de har nytta av dem. Så en stund nu av eftermiddagen spenderades till att fota och lägga upp på en av de lokala loppissidor som jag är med i. Så nu är det bara att vänta och se om det är någon som lockas av det som jag har att erbjuda.
Ojojojojojoj... mycket grejer blir det... och mycket saker är det kvar att gå igenom.
Slänga, spara eller sälja.
Det är mycket saker kvar där inne i rummet, men då det är så mycket smågrejer så får det bli lite i taget, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för mig att hålla reda på vad som är vad och hur det ska sorteras. Synd bara att vi inte är ett samhälle där folk är i rörelse, då hade jag nog ställt upp ett loppisbord här på gården för att folk ska kunna komma och se sakerna i verkligheten. För sådan är jag, jag vill helst kunna ta i saken och känna in den på så sätt om det är något som jag verkligen vill ha eller bara trodde att jag ville ha.