Söndag och måndag
Det här med att vara ledig och ha semester innebär en hel del upptagen tid, men på ett bra sätt. Fördelen med den här tiden som "försvinner" är att den gör det på ett sätt som gör att varje sekund känns som välspenderade och värdefulla då de tickar på med det som jag vill göra. 
I söndags, sommarens hittills varmaste dag här, gjorde att jag blev en aning rastlös och tog en liten loppissväng på kvällen. Egentligen åkte jag för att köpa en solstol som jag sett där på loppisen men då den loppades av ett annat par precis innan jag kom dit så blev det andra inköp. Inte ett dugg sämre kan jag lova och då jag inte grämde mig ett endaste dugg över att ha missst solstolen så måste ju det betyda att det blev bättre det som blev.
Vad fick följa med hem då? Jo en fantastiskt fin och sittvänlig pall som kommer att bli perfekt i den blivande walk in closet som kommer göras iordning här framöver. Även en "ny" ostkupa, denna för avlånga ostar, för endast 50 kronor kunde jag ju inte säga nej till. Det vore ju urdumt!





Bilder från mobilen och bilderna hamnar visst precis som de själva vill...
Måndagen lekte vi flyttfirma då älskade dottern äntligen fick tillgång till den nya lägenheten. Som i alla städer så finns det bra och mindre bra områden och hon fick nu komma från mindre bra till bra, eller bland de bästa om du frågar mig. En två år gammal hyresrätt i en storstad och förstahandskontrakt är något att jubla över och lägenheten ligger väldigt centralt också. Hm... kanske ska ta en utekväll på stan och sova över där snart... Jag tror, nej jag vet, att det kommer att bli jättebra det här och mammahjärtat kan känna sig lugnt nu. 
Första fikan i nya lyan!
Visst bara älskar man flyttstök och kartonger! 
Nu ska jag bara komma i fas med lite arbete då regn och grått vädrr gör mig slapp. Men, det är bara att göra det och inte tveka!
Ta hand om dig!