Uteplatsen
Här hemma går inte saker och ting jättefort alla gånger. Jag tror nog att det egentligen är jag som måste tänka och fundera lite längre ibland innan jag vill ta de där besluten, oavsett om de är stora eller små. 
Den här gången var det nya trädgårdsmöbler som stod på önskelistan, mest från mitt håll, men då de möbler som jag helst av allt vill ha, Grythyttan, är ganska dyra att köpa in så gick valet bli något annat. Mest av allt för att läget började bli mer eller mindre akut då vår plastmöbel har nästan helt gett upp, två av sex stolar som fungerar, så var det bara att ge sig ut i den djungel av möbler som finns. Samtidigt som det är bra att veta vad man INTE vill ha, till exempel konstrotting och loungemöbler, så är det även bra att veta VAD man vill ha, vita trämöbler, så lämnar det ändå en hel del att välja mellan. 

Vårt val blev nu en vit trämöbel bestående av ett klaffbord och fyra stolar med en rygghöjd som jag skulle tro räknas som ett mellanting mellan hög och låg. Nya dynor till det och ett nytt parasoll så är det nu som en ny liten fin oas i vår trädgård. Jag är nöjd!
Har man sedan en händig man som kan det mesta så kan han även förverkliga de idéer som jag har och lite återbruk blev det att kunna använda vid lite senare utesittarkvällar. En ljuskrona i smide som inte använts på flera flera år fick en fot ditsvetsad och vips så blev det en bra ljuskälla. Han är bra den där H! 😍
Nu njuter vi av att sommarvärmen smyger sig tillbaka hit till oss så vi får möjlighet att ta vara på stunder i den nya trädgårdsmöbeln!
Ta hand om dig!