50!
Tjoho! Ibland så går jag över gränser riktigt utan att tänka på det och en sådan gräns klev jag över i söndags. Då levererades den 50:e beställningen från mitt lilla bageri, vilket innebär att det har gått ut mer än 50 tårtor från Åkerdala Sockerbageri sedan i oktober förra året. 
För dig kanske det inte låter så mycket, men jag som inte hade satt några som helst förhoppningar eller mål för hur många som skulle vilja beställa ifrån mig är mållös och stum av förundran över hur bra det har gått. Mitt lilla bageri är ju "bara" ett sidan-av-projekt, men ett fantastiskt roligt sådant och jag har sagt det förut och säger det igen. Jag är så glad över att ni alla finns här och tror på det jag gör vilket gör att ni beställer era personliga tårtor där jag får äran att vara en del av era fantastiska dagar! Ni är guld värda!
Vilken blev den 50:e beställningen då? Jo, en Labyrint-tårta till Arvid som firade sin 5:e födelsedag! Denna är fylld med smakerna vit choklad och blåbär och sedan täckt med marängsmörkräm och sockerpasta. Det gröna "slimet" är gjort av päronsaft som färgades med lime-grön pastafärg. Kusligt va?
Nu ska jag fortsätta njuta av sommar, sol, ledighet och lite jobb och kanske att det blir en liten tripp sedan i kväll på en liten loppis som jag har nosat upp. Vi får se hur det blir, jag har ju semester!
Ta hand om dig!