Att få känna sig som en glittrig enhörning
När människor beställer tårtor av mig så försöker jag alltid att utgå från den person som ska äras med tårtan och lyssna på de önskemål som ges. 
Den tårta som gick ut idag var till en nybliven åtta-åring som själv hade letat reda på en bild på den tårta som önskades till kalaset, som skulle hållas hos hästarna i stallet. 
Det resulterade i en lite mindre tårta för 6 personer, vilket bara blev fint med en mindre variant, och den fylldes med nutellafluff, jordgubbar och vaniljkrämsgrädde. För att göra den lite roligare att se på när den skars upp så färgade jag in marängsmörkrämen rosa och täckte sedan hela skapelsen i vit sockerpasta. Alla detaljer är gjorda i sockarpasta av mig och att modellera rosor är så roligt och går att variera i oändlighet i färg och storlek, men till denna glittriga enhörning så valde jag att göra rosorna ganska enkla, då resten är rätt så sprakande glamouröst!
Nu är det dags att ladda om inför student- och skolavslutningsveckan. Jag kan redan nu säga att det kommer nog att vara ganska tyst här från mig under dessa dagar då jag kommer att ha fullt upp med de student- och avslutningstårtor som ska vara färdiga tills på fredag. Det blev visst sju tårtor allt som allt... Men det är så roligt att ni vill att jag ska skapa dem åt Er!
Ta hand om dig!