Lägg fläderblommorna i ett stort kärl som rymmer runt 5 liter.
Tvätta av citronerna i varmt vatten och skiva dem tunnt.
Lägg citronerna ovanpå fläderblommorna.
Koka upp vattnet och häll det över citroner och fläderblommor.
Täck kärlet och låt det stå i 3 dygn.
Sila av det och värm saften till ca 85°.
Ta grytan av värmen och rör ner strösockret.
Rör tills det har löst upp sig.
Häll upp den heta saften på väl rengjorda flaskor och förslut dem omedelbart.
Saften kan förvaras i rumstemperatur så länge de är oöppnade.
Då jag och min man knappt hunnit med att se och prata med varandra under veckan som varit så passade vi på att ta en liten tur till Valö festplats utanför Björkfors idag. Ett mysigt ställe där de har fantastiska räkmackor om man är sugen på det. Vi tog dock en lite enklare variant av smörgåsfika vilket även det är att rekomendera.
Utsikten ute på Valö är fantastiskt då festplatsen är omgiven av sjön och har ett högt läge. Dagens soliga och härliga väder gjorde inte saken sämre och vi satt en bra stund och bara njöt och pratade där med kaffemuggen i handen. Små stunder fyllda med kärlek!
Fler bilder hittar du på min företagssida på Facebook.
Det blev visst ett ganska spretigt inlägg idag då jag så gärna vill delge er lite av det som har hänt, mycket mer kommer framöver, och avslutningen får bli ett par bilder på förra helgens lastbilstårta. Just nu känner jag mig som tusenkonstnär då jag modellerar allt möjligt som djur, fordon, kläder, människor, mascotar och allt där emellan!
Den här tårtan fick en lastbil som tårtdekoration då födelsedagsbarnets mamma har bland annat en gul lastbil som företagsbil och Edgar brukar få åka med ibland. Och visst fixar jag det då!
Ta hand om dig!
♥