Första "lata" dagen
Att gå hemma och skrota ensam på dagarna är inget större problem för mig. Jag kan tycka att det är rätt skönt att vara för mig själv och göra det jag vill för stunden, inte för att det är några svårigheter med det när mannen är hemma.
Idag blev det lite förberedelser inför midsommarens tårta, vilket kommer i ett inlägg senare i veckan. Jag kan dock avslöja att det klassiska bäret jordgubbe blir en av ingredienserna, som sig bör av tradition. En annan ingrediens som ska ingå är fläderblomssaft och då jag häromdagen satte en sats så var det idag dags att göra färdigt den. 



Tre härliga flaskor blev det och vi får se hur länge de räcker. Vi dricker oftast bara vatten här hemma och de söta dryckerna inhandlas sällan men när det finns möjlighet att koka egen saft så brukar jag ta tillfället i akt. Då vet jag verkligen vad drycken innehåller och det är ju så mycket godare med hemmagjorda produkter!

Imorgon har jag planerat att ta vara på lite fler av de många fläderblomsklasar som vi har, men den här gången blir det inte saft...
Nej, nu är det bäst att njuta av den fantastiskt härliga sommarkvälken som bjuder på ljumma vindar, svalor som flyger, solvarma jordgubbar och smultron... och en viss odör av koskit...
Ta hand om dig!