Idag är en ny dag!
Just nu läser jag en del böcker som handlar om tankens kraft, hur du kan tackla de människor du har runt omkring dig på bästa sätt utan att de dränerar dig på energi utan tvärtom ger dig energi och hur du ska tackla samtal på olika sätt så att de inte blir en negativ spiral utan vänder istället till något positivt. Jag har mycket träning inom dess områden att göra, men det känns ändå bra och gott inombords att veta HUR jag ska göra, jag ska bara komma till den stunden då jag behärskar alla tekniker fullt ut när jag använder dem. 
Jag tror att vi alla behöver ha en insikt i att vi behöver förändra oss ibland. Inte för att andra vill utan för att vi själva mår bra av att byta spår ibland, att vi inte fastnar i vår hemmablindhet och svårighet att se utanför den egna boxen där allt är bekvämt och tryggt. Jag försöker tänka varje dag jag vaknar: Idag är en ny dag! och med det följer den gamla klyschan: och med den nya möjligheter. Men trots att det är en klyscha så stämmer det väl. Att lära sig att skaka av sig det som inte är värt att lägga energi på och fortsätta gå den stig som man påbörjat och kanske ta en avstickare från den, inte för att jag kanske måste utan för att jag kan! 
Idag bjuder jag på den födelsedagstårta som gick ut från bageriet i veckan till lilla Olle som nu fyllde 3 år. Önskan var att själv få vara med på tårtan som hockeyspelare med nummer 42 på ryggen och Vimmerby hockeys tiger. Konkreta önskemål, vilket jag gillar och lätt att arbeta med då det finns en solid grund att jobba från. 
Fler bilder hittar du på min Facebook-sida Åkerdala Sockerbageri. 
Ta hand om dig!