Förberedelser inför det som komma skall
Jag är ingen motionär av det slaget där det sker regelbundet flera gånger i veckan utan det händer när andan faller på. Jag ska erkänna att det var bra länge sedan som jag tog mig an ett pass över huvudtaget, men har förhoppningar att med vårsolen så kommer träningslusten och orken tillbaka. Jag är ju som bekant i behov av just värme och ljus för att fungera som bäst.
Jag är inte den personen som går på gym eller andra pass, träning i grupp eller i samma lokal som andra människor är verkligen inte min grej, men att ta en löparrunda i elljusspåret är som balsam för själen och i löparspåret har jag behandlat både glädje och sorg, skratten har bubblat och tårarna har trillat nerför mina kinder, precis som livet är så är livet i löparsteget också.
Det som jag saknar mest just nu i min utrustning för att kunna börja ta mig an de där träningspassen är några bra lurar att ha i öronen. Jag klarar mig inte alls utan en bra peppande spellista från Spotify i öronen när jag flåsar mig runt slingan där fliset yr bakom mig, jo det går undan när jag springer 🤣. Den stora frågan nu är vilka lurar som är bäst? Jag har precis beställt mig en ny mobil, och med det så tänker jag att jag ska investera i ett par lurar som sitter bra och inte pluppar ur eller har en irriterande sladd som jag fastnar i med mina yviga armrörelser. Så med andra ord, ett par überbra, trådlösa, perfekta i passform och någorlunda billiga (prisvärda) pluttar att trycka in när det rycker i benen och jag ger mig ut på flåsrundan. Har du något tips? 
Då var det måndag igen och med det så är det dags för ett avsnitt av "Husdrömmar" på TV. Jag förundras nästan varje gång hur modiga, knasiga och alldeles underbart egna människor är i deras skapande av sina hem. Det är verkligen udda byggen som visas och vissa är mer annorlunda än andra. Men ett hem visar ju verkligen vem man är, så vårt hem... visar en oslipad diamant så jag och min man är med andra ord ovärderliga! Vårt älskade Åkerdala som i år fyller 100 år! Hipp hipp hurra!
Ta hand om dig!