Pannkakstårta på annorlunda vis
Det är så kul när jag får utmaningar av mina kunder och jag måste tänka en bra bit utanför mitt eget kunnande och den trygghetszon som jag gärna befinner mig i. Den här helgen så fick jag ett uppdrag att tillverka en tårta till en kille som fyllde 5 år och älskar pannkakor med sylt och grädde. Hm... hur gör man det?!
Med facit i hand så var det inte så klurigt och svårt men det krävdes lite mer tid då det var mycket kavlande och skärande under tiden som täckandet av tårtan skedde. Små pilliga hallon tillverkades också för att det skulle bli en "sylt" som inte var på riktigt men ändå ätbar. Tror säkert att det blev bra till födelsedagsbarnet!
Under tiden som jag stod i mitt lilla tårbageri så gick både musik och poddar varma genom högtalaren i köket och jag måste erkänna att jag jobbar som bäst när jag har något som låter i bakgrunden och jag får/tar möjligheten att köra en fuldans då och då i skapandet. Jag kommer aldrig i mitt liv bli en människa som kommer att känna mig bekväm i dansstegen, men i köket, där är jag en riktig John Travolta! 
Ta hand om dig!