Podd-lyssning och KIZZ-tårta
Fredag och jag har inte varit närvarande här på ett par dagar. Mest för att det har varit en hel del jobb under veckan i företaget. Den här veckan har det gått ut fyra tårtor och alla av olika modeller och storlekar. Jättekul! Det kanske inte låter så mycket men med ett heltidsjobb som lärare och där företaget får min fritid som läggs på ca 7-10 timmar per tårta, så blir det en hel del sena kvällar. Men då det är så himla roligt att skapa dessa beställningar så gör det mig ingenting. Dock är fredagskvällarna väldigt sega och trötta...
Jag har lyssnat en hel del på podden "Självklart" med Mia och Christina under veckan nu när jag jobbat med företaget. Det är två härliga kvinnor som pratar om det mesta , hur livet är helt enkelt. Där och då så känner jag att det de säger är just så där självklart och framförallt Mia, som jag har gillat i många år nu, ger mig en stor dos av energi och egenboost så att det nästan sprutar ur öronen på mig. Hon får allt att låta så enkelt och så givet att få vara just den man är och att mottagaren av det som sägs eller görs också har en stor del i hur den fortsatta relationen eller samtalet blir. Det här är något som jag kan ha lite problem med ibland, men just i det senaste avsnittet så gick det verkligen in i mitt huvud och förstånd att man behöver inte alls vara överens, bara man är överens om att man är oöverens! Svårare än så behöver det inte vara!
Jag tycker att fredagar rockar så idag bjuder jag på bilder på den skapaelse som levererades igår till Wilmer som fyllt 6 år. Han önskade sig en KIZZ-tårta och jag blev så glad och överraskad över denna beställning då jag inte trodde att det var några barn idag som visste vilka dessa legendarer är. 
 
Efter lite bildförslag och egna idéer om upplägget så blev det till slut en tårta fylld med hallonmousse och jordgubbsmousse, täckt med smörkräm och sockerpasta. Då trummisen Peter Criss var idolen så blev det givetvis ett trumset som dekoration.
Nu tar jag kväll och tänker njuta av en fredagkväll i soffan en stund. För det är jag värd!
Ta hand om dig!