Stök och oreda
När jag var liten så var jag inte så där jättenoga med att ha det städat och snyggt på rummet. Det kunde ligga leksaker och andra prylar lite överallt, men på något vis var det ett organiserat kaos som jag valde själv och kunde stå ut med. Sedan blev det nog liiite bättre i tonåren, men det perfekta städade rummet var nog aldrig jag den som vann första pris för.
Idag är det annorlunda med det och jag vill ha var sak på sin plats, diskmaskinen urplockad på kvällen innan jag går och lägger mig, i jobbveckorna är kläderna framplockade och iordning innan jag kryper ner i sängen och saker på köksbänken eller vardagsrumsbordet får mig att få kli... Med åldern kom alltså ordningssamheten!
 Jag "tränar" på att vara lite vild och låta bli att göra vissa ordningssamma saker ibland, men det är svårt. Framförallt när jag jobbar med företaget så måste det vara ordning och reda, men det är inte alltid att den städningsprocessen kan göras precis i den stunden som jag skulle önska då det är andra moment i skapandet som har förtur, men du ska veta att det är jobbigt då, jäkligt jobbigt.
Så nu sitter jag här och väntar på att diskmaskinen ska bli färdig, göra det sista plocket för kvällen och sedan bara njuta av att det är fredag! 
Ta hand om dig!