Tema orientering

Den här helgen har gått lika fort som alla andra helger. Jag tycker bara att jag hinner blinka så är det redan söndageftermiddag/kväll. Men samtidigt när jag tänker tillbaka på lördag och söndag så inser jag vad mycket jag har gjort och hur mycket jag har trivts med det som jag har tagit mig för. 

Gårdagen blev en dag med både shopping och lördagsmys utan Melodifestivalen. Jag ska erkänna att jag har inte sett ett enda av programmen i år och jag vet att de har klarat av det galant utan att jag har suttit och tittat. Det är glitter och glamour över det hela, men tyvärr så är jag lite bakåtsträvare och tycker att det var bättre förr när det bara var en final, det vill säga bara ett program, innan det var dags för den stora Eurovision song contest-tävlingen. Men allt har sin charm och vem vet, jag kanske lär mig att uppskatta det som det är i dagens format...

Jag tänkte att idag ska jag visa vad det är jag har varit upptagen med under veckan som har gått. En stor beställning gjordes på tårtor till 126 personer då det vankades födelsedagskalas för två kompisar. Deras gemensamma intresse är orientering och de ville gärna att tårtornas tema skulle vara just detta. En utmaning som allt annat, men med lite tankar och funderingar över vilket som skulle bli bäst, så tror jag att jag lyckades få till det någorlunda. Fem tårtor blev det allt som allt och alla blev olika dekorerade inom samma tema. Det är granar, stenar, pinnar och växter i en blandad kompott och givetvis för att knyta ihop det hela så fick det dekoreras med ett antal av de karaktäristiska vit/orange-färgade skärmarna. Pilljobb, men det är ju det som jag älskar så mycket med det här yrket. Alla utmaningar som dyker upp och alla lösningar som måste till för att det ska skapas den där personliga känslan över den beställda tårtan.Tyvärr krånglar bloggen så jag lyckades inte lägga in fler än 3 bilder. Fler finns på min företagsFB-sida, Åkerdala Sockerbageri. Välkommen dit!
Ta hand om dig!