Vilken tårthelg!
Så fantastiskt rolig, tidspressad och lärorik helg det har varit. Jag har presterat tårtor av olika slag den här helgen och det har varit vitt skilda teman som har önskats av de olika födelsedagsbarnen. 
 
Jag som har en stor dos av prestationsångest inbyggd i mina gener, har svårt att sätta stopp för det som jag skapar. Jag tänker hela tiden på att jag kan bättre, jag kan få till de där små detaljerna så mycket mer likt orginalet och ser alla små skavanker som eventuellt finns. Min man finns alltid där som tur är och plockar ner mig till verkligheten och suddar ut lite av mina hjärnspöken som härjar fritt annars. 
Då jag fotograferar alla mina tårtor så ger det mig en annan bild av mitt eget skapande. Det är som om det blir en liten distans till det som jag gjort och jag får möjlighet att se på dem med en annan blick. Tur är väl det, annars hade jag gett upp för länge sedan! Och vet ni? Jag kan titta på korten och känna mig stolt över det som jag gjort och då tycker jag nog att jag har kommit ganska långt i mitt bearbetande av prestationsångesten, då den inte finns efteråt utan "bara" i processen.
Nu är det bara att fortsätta njuta av söndagen och se fram emot en ny vecka med många nya möjligheter!
Ta hand om dig!