25 år sedan första gången!
8:e maj och det är precis 25 år sedan som jag blev mamma för första gången! Vad hände med alla dessa år som har runnit förbi?! Eller...börjar han komma i kapp mig åldersmässigt? För jag är väl "bara" det där ständiga 27...?
Ni som har haft lyckan att bli föräldrar, ja det är verkligen inget som ska tas förgivet, vet hur det känns när man får hålla sitt barn i famnen den första gången. Hur man nästan inte kan tro att det är sant att den där lilla människan är min. Men för 25 år sedan fick jag uppleva detta och idag fyller han år! Hipp hipp hurra!
Ett litet enkelt födelsedagsfirande avklarade vi redan igår och med en son som tillsammans med sin sambo redan har skaffat hus och det mesta som de själva vill ha fick det bli en blombukett och ett pengatillskott att lägga på något till sig själv, att få vara en smula egoistisk och köpa sig just det han själv vill ha. 
Ett litet bidrag till födelsedagsfikat gjorde jag med hjälp av lite "rester" från tisdagsfikan på jobbet där jag stod för kakan. Men tyvärr mina läsare så glömde jag att fota dem! Jag tror aldrig att det har hänt förut, men någon gång ska vara den första. 
Receptet hittade jag hos Peter bakar och för att komma direkt till sidan så är det bara att klicka här. Jag gjorde dock några justeringar då jag bakade dem både laktos- och glutenfria. Jag använder mig av Lailas glutenfria mjölet i det gula paketet, jag är inte sponsrad av dem utan bara gillar produkten, så bytte jag bara ut mängden rakt av. Den vita chokladen är ju då laktosfri och den enda vita choklad som fanns på affären var den med crisp i och det blev jäkligt gott måste jag säga. Så prova dessa om du gillar sådant som är chokladigt och salt, vilket är en fantastisk god kombination. Dock skippade jag att toppa med någon godis på toppen, vilket är en smaksak.
 
Jag vill ju gärna bjuda på några smaskiga bilder och det får bli från dagens leverans och första jordgubbstårtan för året! Jag tycker själv att bland det godaste och somrigaste som finns så är det en gräddtårta fylld med vaniljkräm, jordgubbar och grädde, så här är den!
Ta hand om dig!