Det gäller att vara öppen för alternativ
Sommar, sol och skolavslutningar. Det är lite så som man kan summera den här tiden på året. Och visst är den härlig den här tiden?!
Skolavslutningar drabbar ju verkligen inte alla men inom mitt "riktiga" yrke som lärare, ja jag får nog se det som mitt riktiga arbete så länge det är den syssla som håller min ekonomi flytande, så är det den största milstolpen på året. Vi räknar ju lite annorlunda med ett arbetsår från augusti till juni där vi sedan gör avräkning och avslut.
Med skolavslutning så menas det mer eller mindre synonymnt med ny outfit för mig. Då vi även är bjudna på student så blir det i mina ögon verkligen nödvändigt med något nytt, kanske inte att min man håller med fullt ut... Klänningen, ja det blev två då jag inte kunde bestämma mig först, är inhandlad(e) sedan en tid tillbaka och idag hämtade jag ut paketet med skodonen. För jag behövde, kanske rättare skrivet ville, ha alternativ beroende på vilken sida vädret har tänkt att visa upp på avslutningsdagen. 

Båda paren är av märket Anna Field och köpta här. Ingen reklam bara vill dela med mig av dessa snyggingar.
Är det varmt och torrt = ett par nätta bekväma sandaler för varma svullna fötter, är det regningt = ett par sköna "hålla-mig-torr-om-fötterna-sneakers". Då kan det ju inte bli fel överhuvudtaget! Hel och ren, torr och frisk i alla väder, det kommer man långt på.
Appropå sommar och sol så gjorde jag premiär idag med bara ben på jobbet. Trodde jag hade gått på en nit först då det började åska och regna vid sjutiden i morse, men det redde ju som tur var upp sig och min klänning och jag passade bra in i dagen.
Nu fortsätter vi att njuta av kvällen och solen som skiner, de ljumma vindar som susar och alla ludna frön som virvlar! 
Ta hand om dig!