Doptårta i två färger
I helgen så fick jag äran att baka tårtor till en liten kille som skulle döpas. Det önskemål om utseende som jag fick av mamman tyckte jag var fint och ett bra sätt att göra ett tema på. Här jobbade jag med enbart två färger och gjorde tårtorna och deras dekorationer tvärtom mot varandra vilket ger ett fint helhetsintryck men ändå två individuella tårtor. 
Den ena tårtan pryddes med en liten nalle och den andra med en liten elefant samt att båda fick var sin krona som symbol för deras lilla prins skulle jag tro.
De fylldes med hallonmousse och chokladfluff, täcktes med marängsmörkräm och dekorerades med sockerpasta. Det är populärt med detta rutmönster på sidorna, vilket jag mycket väl kan förstå för det blir ju så fint! 
Nu laddar vi för fredag igen efter den här lite förvirrade veckan som har varit. Jag läste ett inlägg/citat där det stod att det den här veckan har bestått av "Måndag, fredag, söndag, måndag och fredag" vilket jag kan hålla med om. Men visst har det varit skönt med den här formen av vecka? 
Ta hand om dig!