Här är jag!
Hur känner du inför att bli fotograferad eller bara ta en egen liten selfie? Bekväm? Obekväm? Jag måste erkänna att det är en av de saker som jag mer eller mindre fasar för och hittar sällan den där känslan av att se/känna mig naturlig. Det blir alltid en liten konstig grimas med munnen eller ögonlocken hänger tunga eller så är ögonen uppspärrade som om jag hade sett värsta skräckfilmen just där och då. 
Jag hade en liten tanke idag när jag kom hem från mitt "riktiga" jobb att jag skulle passa på att ta en bild på mig själv för att byta ut på min företagssida på Facebook och Instagram. Där står jag med mobilen i högsta hugg och vänder och vrider på den, vänder och vrider på mig själv och till slut så trycker jag bara av en, två, tre, fyra, fem, sex, sju... ja jag vet inte hur många olika "poser" som jag gjorde och ingen känns som mig. Hur fan gör man?!
Jag tänker på att alla, eller iallafall de flesta, under 27 år är mästare på selfies och att hitta den rätta vinkeln på mobilen för att inte visa dubbelhakor, rynkor som blir när huvudet vrids åt något håll och gör allt rätt efter alla konstens regler. Finns det någon kurs att gå? "Hur du tar den perfekta selfien". Jag skulle ta den direkt! Eller iallafall tänka på att anmäla mig till den, i smyg...
I tisdags så levererade jag en tårta till dotterns jobb då hon gjorde sista dagen på det stället. En sportbar, ja du kan se namnet på tårtbilderna nedan, men att skapa en tårta till 70 personer där det ska på något vis ska kunna kopplas till stället var inte det lättaste. I huvudet fanns en idé, som hade kunnat bli jäkligt bra om jag hade haft rätt grejer hemma. Men man lär sig av sina misstag/misslyckanden och det gör mig bara mer driven att lyckas med det som inte riktigt ville sig. 
Tårtan fylldes med jordgubbsmousse och vaniljkrämsgrädde vilket är enkla smaker som passar de flesta då jag inte hade den minsta aning om vilken sorts personer som skulle vara där. Jag inser själv att jag har mycket att förbättra till nästa stora beställning, om det nu blir någon företagsbeställning någon gång, och att göra den här har gett mig insikt i vad/hur/när allt ska till och fram för allt, ha gott om tid! Då en "vanlig" tårta tar i genomsnitt 10 timmar att göra, så kan jag säga att här borde jag ha tänkt på att det hade behövts minst 5 timmar till. Tänk vad jag har lärt mig mycket nytt!
Ta hand om dig!