🎵🎶 Här kommer Pippi Långstrump... 🎶🎵
Tänk vad en påhittad sagofigur kan roa generation efter generation, trots att hon har ändrat skepnad lite under åren. Men jag tror att barn idag, precis som jag när jag var liten, tyckte om den här spontana, fräkninga, snälla men lite knasiga flicka som bodde "alldeles ensam" i Villa Villerkulla tillsammans med sin Herr Nilsson och Lilla Gubben. Hur hon fängslar genom sin styrka både i fysisk och psykisk form. 
Jag blir lika glad varenda gång som jag får förfrågan om det finns möjlighet att beställa en tårta med Pippi Långstrumstema. Den gula glada färgen tillsammans med den blåa intensiva nyansen gör att bara tårtan blir en energiklick att titta på. Och när sedan karaktärerna och rekvisitan kommer dit, ja då är den fulländad!
I helgen fyllde Torsten 3 år och han (hans mamma) önskade en Pippi-tårta. Här fick Pippi och Herr Nilssom sitta på den röda- och vita trasmattan tillsammans med några av guldmynten. För när det gäller Pippi så krävs det inte så mycket alls. För det brukar bli så bra så!
Den här tårtan fylldes med de fantastiska barnsmaker av jordgubb och choklad. För är det en barntårta, så ska det givetvis vara en barntårta rakt igenom, innigrån och ut. Marängsmörkräm och sockerpasta utanpå och handgjorda detaljer i sockerpasta, så var tårtan redo att flytta hem till en glad liten lintott!
Nu väntar jag bara på att värmen ska komma tillbaka och att jag ska få solkyssta kinder igen. Att sitta inne en måndagkväll i mitten av maj och elda i kaminen är inte vad mina planer var för denna vår utan chansen att få gå i kjol och klänning med lätt brunbrända ben hade varit en bättre lösning. Men det kommer väl vad det lider... 
Ta hand om dig!