Labyrint?
Till helgen gjordes en beställning iordning på ett tema som jag hade lite smått hört talas om men hade egentligen ingen som helst susning om vad det var mer än att jag kände igen ordet "livspuckar". Önskan var även att tårtan skulle innehålla någon form av grönt slime, vilket gav mig en utmaning i mitt skapande.
Med lite inspirationsbilder från beställaren så startade processen här i bageriet med både figur, livspuckar och slime. Med lite Googlande också blev min tolkning av det hela något lite slime-igt, kletigt och nästan lite schabbigt...
Tårtan fylldes med barnvänliga smaker så som jordgubb och hallon, täckt med marängsmörkräm och sockerpasta samt det gröna slimet gjordes av fläderblomssaft. 
Nu är det dags att dra på sig träningskläderna och köra en omgång igen. Jag har äntligen hittat tillbaka till kärleken att röra på mig, dock håller jag mig innomhus nu då pollenhalterna är lite höga för att det ska bli bra. Huvudsaken att jag rör på mig och jag kan själv känna hur mycket bättre jag mår efter varje pass jag kört, både i kropp och knopp!
Ta hand om dig!