Massage, egentid, fika och sportsäsong
Tiden tickar på här på Åkerdala och nu så är tisdagen så gott som avcheckad och klar. En solig och härlig dag och när den så kallade "tisdagskullen" är besegrad så är det nu utför igen mot helgen. 
Fick ensamtid här ikväll och tänker inte göra så mycket mer än bara vara, dricka mitt kaffe och njuta av min dammsugare. Är så där lagom slö och lite trött i kroppen då jag tillbringat en timme på massagebänken där både axlar och nacke fick sitt men även vader och sätesmuskler. Något som jag är så dålig på att unna mig själv men då jag fick det i present (julklapp) av min man blev det lättare att ta sig dit. Att unna sig är fel uttryckt då det är något som man behöver, men allt som är utöver det basala ses ju oftast som lite vardagslyxigt då det inte handlar om livet och att inte klara av vardagen på ett någorlunda bra sätt. 
Här i vårt hus så avlöser den ena sportsäsongen den andra och min man som gillar att åka och titta på både ishockey, fotboll och speedway drar iväg ibland på matcher vilket skapar egentid för mig. Jag kan både älska och ogilla det, men för det mesta så är det stunder så jag känner att jag kan få undan de där tråkiga och trista göromålen som är så lätt att blunda för annars när man är hemma båda två och kanske väljer att hitta på något istället. Men ikväll väljer jag bort allt och bara är istället för att ens tänka tanken att göra något. Så, helt okej med sportsäsonger måste jag säga!
Ta hand om dig!