Djungeltårta
Hääääääj!
Känns som om det är jättesällan som jag tar mig tid/får tid till att titta in här till er! Kanske gör att ni hinner att längta efter mig lite mellan varven istället för att jag tjatar hål i huvudet på er med mina inlägg om allt och inget. Att sitta och blogga i mobilen är inte min starka grej och det är så krångligt att få till det bra med bilder, så ni får stå ut med att det blir lite sporadiskt som jag gör avtryck här.
Helgen gick som vanligt i flygande fläng och det har varit en hel del arbete i Åkerdala Sockerbageri med förberedelser inför ett stundande bröllop samtidigt som det går ut lite tårtor då och då. Och mitt i alltihopa så har älskade dottern gått och blivit sambo och ville självklart ha hjälp av sin lilla mamma med man. Men, det var ett roligt bestyr och gick väldigt smidigt och jag vet att det blir himla bra det här!
Det hanns med att få ut en tårta med tema djungel till Isak som fyllde två år i söndags. Den fylldes med smakerna vit choklad och blåbär, vilket är en farligt god kombination. Jag gillar verkligen djuren på tårtan, så där lagom naivt söta och helt enkelt barnvänliga. Eller hur?
Visst blir man glad av det här härliga gänget?!
Nu har veckan bara börjat och jag känner att jag är på bra gång här i livet! Det finns liksom bara en väg att gå och det är framåt och göra det med en positiv inställning. Allt blir liksom så mycket lättare då!
Ta hand om dig!