En rosa Baby shower
När jag väntade barn för många år sedan, mina älskade barn är 25 år och 21 år nu, så var det möjligt att ta reda på vilket kön det var på barnet i magen, men det var inte så speciellt vanligt att man gjorde det. Nu känns det som det är mer och mer vanligt och kan det bero på att man vill ha mer koll?
Idag var det dags för en Baby shower för en blivande flicka som världen snart får hälsa välkommen. Så mysigt! De blivande föräldrarna skulle föräras med en liten tillställning där det bland annat skulle bjudas på tårta. Och jag fick äran att baka den.
Den fylldes med smakerna vit choklad och lime och täcktes med marängsmörkräm och sockerpasta. Här blev det en enkel dekoration med att litet band runt kanten och en liten söt nalle med napp i munnen och filt. Några hjärtan fick också vara med, mest för att visa hur älskad det lilla livet är.
Det är söndag här på Åkerdala och då menar jag verkligen söndag då vi inte har gjort många knop eller fixat och donat med något speciellt. Precis så som en grå och mulen dag ska vara. Lite vitt har vi på backen, men det är knappt att det syns. Det lilla lyser dock upp i den gråa november och jag ska faktiskt erkänna att jag börjar längta till advent. Gör du det?
Ta hand om dig!
#1 - Lilla i

Wow vilken fin tårta!!!

Svar: Tack så jättemycket! 🤗Ha en fin dag!
Viktoria Grönqvist Alvin

#2 - Anita

Wow, så fin!! :D

Svar: Tack så jättemycket! 🤗
Viktoria Grönqvist Alvin