Nybakade frallor utan jäst
Tittar in här en kort stund för jag kände att jag kunde inte låta bli att dela ett recept med er. 
Det finns få saker som är godare än nybakade frallor, lite ljumma, med smör och ost. Och går det snabbt att baka dem så är det ytterligare ett plus i kanten. Dessa frallor bakas utan jäst vilket förkortar förberedelsetiden från timmar ner till 10 minuter. Så på 20 minuter får du en omgång nybakade ljumma frallor! Är du sugen så hinner du baka en omgång till kvällstéet.
 Frallor utan jäst 
6 stycken 
  • 5 dl mjöl 
  • 2 tsk bakpulver 
  • 1/2 tsk salt 
  • 2 msk solrosolja
  • 2 1/2 dl mjölk 
Blanda samman alla ingredienser i en bunke, den är ganska kladdig.
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela i 6 delar.
Forma släta bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 
Strö lite vetemjöl över frallorna
Grädda dem mitt i ugnen, 250°, i 10 minuter.
Klart! 
 Här ska jag nu sätta mig och jobba i köket en stund. Har en del beställningar framöver som kräver en del skapande av mig. Men vad gör det när det är så roligt!
Ta hand om dig!