Doptårta i rosa och vitt
En av de roligaste beställningarna som jag får är doptårtor. De kan varieras i det oändliga och kan göras så personliga. Jag har haft beställningar där det har varit nallar, pandor, giraffer, Elvis, skor, bebisar och så mycket mer som har varit önskemålen och ingen tårta blir den andra lik. Och det är ju det som är mitt mål och mitt affärskoncept. Tårtan ska spegla dig och det du önskar.
Helgens doptårta skapades till lilla Alva vars föräldrar önskade en ljusrosa och vit tårta med blommor, fjärilar och prinsesskrona och hur det skulle dekoreras fick jag fullt förtroende för. 
Smakerna i denna ljuvliga skapelse blev jordgubb och vanilj och gestaltades av jordgubbsmousse och vaniljkrämsgrädde. Jag täckte den sedan med marängsmörkräm, vilken smaksattes med vanilj, och sockerpasta. 
Söndag och jag inser att tiden går så fort! Jag får känslan av att inte riktigt hinna med i den hastighet som är måndag till fredag, vilket är då tur att det finns lördag och söndag som jag använder till att stanna upp och reflektera.
Jag inser att jag inte är den "roligaste" personen på jorden som inte gör saker hela tiden då jag är ledig, men jag har insett att jag behöver inte vara det. Mina livserfarenheter har gett mig insikten att göra det jag vill och känner för, för det är mitt liv och det lever ju just jag, just nu!
Ta hand om dig!