Doptårta och är det verkligen en vecka sedan?!
Oj! Jag märkte när jag skulle göra mitt inlägg att det är en hel vecka sedan jag tittade in här! Då satt jag på tåget hem från en härlig långhelg i Malmö med min bästa hälft (min man alltså) och det var sommar fortfarande i luften. Nu sitter jag här en vanlig söndag och det är höstgrått utanför fönstret. Det skiftar fort i vårt land.
Hösten är här nu, det måste jag erkänna... Det är inte min favorittid på året, men istället för att klaga över det så får jag göra det bästa jag kan av det som är. Bara det här att kunna krypa upp i soffan och tända ljus lite överallt och bara njuta, det får bli det fina under den här hösten. Jag skulle vilja skriva att jag skulle krypa upp i soffan, tända ljus OCH titta på någon bra serie, men det liksom går inte riktigt för mig. Jag har lite svårt att vara still så pass länge så att jag kan sträcktitta på två-tre avsnitt. Oftast så kryper energin i mig redan innan det första avsnittet är slut. Kanske är en träningssak? Men den träningen är jag nog inte riktigt redo för än. Jag utnyttjar den energi som jag har och kör på med mitt eget.
Mitt eget är just nu väldigt mycket tårtbakande. Eller mycket och mycket, men med tanke på att jag jobbar heltid som pedagog så är mina helger ganska så fullbokade just nu. Jätteroligt och det är tårtor till alla möjliga olika tillställningar. Det märks att det är höst och man tar sig tiden att träffas och umgås på födelsedagskalas, dop och andra festligheter än vad man gör när det är sommar.
I lördags hade jag äran att få vara delaktig i lilla Gretas dop då hennes mamma och pappa beställde en tårta av Åkerdala Sockerbageri. Det blev en riktigt rosa dröm med dekorationer i vitt och rosa. Den fylldes med smakerna hallon och vanilj och de fina kommentarerna som jag fick av föräldrarna när de hämtade skapelsen gjorde att jag växte säkert tio centimeter! 😉 Tack för förtoendet som jag fick!
Fler bilder på tårtan hittar du på min Facebook-sida: Åkerdala Sockerbageri.
Nu fortsätter söndagen här på Åkerdala i lugn och behaglig takt där jag tänker styra med allt det som jag vill och det brukar bli så bra så! Hoppas du får göra detsamma!
Ta hand om dig!