My little Pony-tårta
Idag är det höst och vi har tänt upp i kaminen för första gången den här säsongen. Det är något visst med den värme som sprider sig och den där speciella doften som man kan ana, doften av varm luft.
Som jag skrev igår så har bageriet fått en hel del att göra och gårdagen spenderades med tårtbottenbakning, jag tror att det blev sju stycken, inför kommande veckor. Det är så mycket smidigare att dela en tårtbotten som är lite frusen så att baka och lägga i frysen är ett bra tips. 

Fler bilder hittar du på min Facebooksida: Åkerdala Sockerbageri. 
En tårtbotten som bakades förra helgen gjordes iordning till ett kalas som hölls i lördags för Signe som fyllde 4 år. En önskan om en My little Pony-tårta hade lagts och resultatet blev en ljust lila marsipantårta fylld med smakerna jordgubb och päron. Dekorationerna blev både två-dimensionella och tre-dimensionella och krävde en del kluriga lösningar för att få till det. 
Nu ska jag ta det bara lugnt och njuta av att den här måndagen har jag gjort det bästa jag har kunnat utifrån de förutsättningar som jag har haft. Det jag har gjort är gott nog!
Ta hand om dig!