Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Madicken
Igår firades lilla Elvira på sin 3-årsdag och hennes mamma ville gärna beställa en tårta inspirerad av dotterns stora intresse av Astrid Lindgrens Värld. Där finns de flesta av Astrids karaktärer som skulle kunna vara en del av denna tårta, men med utgångspunkt från Pippi Långstrump, vilken är Elviras favorit, så valde jag även Emil och Madicken då de tre karaktärerna kändes mest passande för en 3-åring. Då jag även ville att det skulle "hända" något på tårtan så fick de sitta på en vit filt och ha tårtkalas, precis som Elvira skulle ha. 
Tårtan fylldes med smakerna hallon och mjölkchoklad, vilket är två fantastiskt bra smaker för en barntårta. Enkla rena smaker går oftast hem hos barn (och många vuxna med!). Jag täckte sedan tårtan med marängsmörkräm och sockerpasta och färgen på tårtan fick bli vit och blå då jag utgick lite från färgerna på Emil och Madickens kläder och jag tycker att det är en fin kombination.
Då fotosessionen blev sent denna dag/kväll så är kvaliten på bilderna därefter (då jag verkligen inte är en proffsfotograf). Fler bilder hittar du på min Facebook-sida: Åkerdala Sockerbageri.
Nu är det bara att ladda inför helgen då det imorgon redan är fredag! Så härligt och jag har inte så mycket jobb att ta hand om, så det blir en hel del ledigt och egen "lektid". Vad jag ska njuta!
Ta hand om dig!
#1 - Lisa

Vilken otroligt fin tårta ! :)

Svar: Tack snälla! 🤗💕
Viktoria Grönqvist Alvin