Samlare
Jag går ofta igång på något litet, något som bara fångar min blick med en bild eller något ord som jag uppfattar i farten. Då stannar jag upp och kollar lite mer ingående och låter sedan magkänslan bestämma: behålla eller kassera/gå vidare. Jag skulle nog uppskatta att det är runt en fjärdedel som blir kvar och får en andra chans. 
Då jag ofta scrollar på olika sociala medier med mobilen, där jag stöter på både bilder och recept som ser så smarriga ut, blir resultatet att det fylls på rätt fort med länkar och bokmärken både här och där med sådant som jag gärna vill testa. Tänker att tiden finns väl där lite senare i veckan, men sedan så tickar tiden iväg och veckan tar slut trots att receptet inte är bakat ännu. Men... jag fortsätter att samla på mig recept och tänker samma sak igen. Men idag hann jag med en liten kaka som nu ska provsmakas och "recenseras" men skulle tro att det kommer på bloggen framöver. 
Så nu sitter jag här med fötterna på bordet efter en dag med jobb på båda mina arbetsplatser och känner mig ganska nöjd med livet i stort. Och! Inte att förglömma, så har jag gratulerat mig själv i förskott till alla miljoner som vi vinner på Lotto imorgon! För visst måste man få ha visioner och stora framtidsdrömmar här i livet?!
Ta hand om dig!