Skratta bäst!
Tar mig en stund här hos er, då jag valde bort allt annat och bara är ett tag. Det är nog extra bra för själen tror jag.
Något annat som är extra bra för själen är ju att verkligen få skratta. Att få brista ut i ett gapflabb som kommer så där oförutsägbart, det bara bubblar upp och "spottas" ut. Om du är sugen på den känslan och upplevelsen så kan jag varmt rekomendera podden Skäringer&Mannheimer där det pratas och diskuteras högt och lågt om allt och inget, allvar och skoj. Jag hade poddden i öronen i helgen då jag hölls ute i trädgården och det var mer än en gång som mannen stannade upp och tittade på mig då jag inte kunde låta bli att brista ut i skratt! Men vem kan låta bli att skratta när Anna berättar hur hon istället för påsen med träningsskorna får med sig påsen med innehållet från den städade kattlådan? Och sedan när allt spinner vidare med dessa två tjejer om hur man kan på något vis rädda sig ur situationen, ja då viker man sig av skratt! Jag kan verkligen råda dig till att lyssna!
Bjuder på en bild på en liten söt tjej... Jamen! Det är ju jag!!! 😉
Har du några tips på bra och roliga poddar? Just nu följer jag "Familjen Dahl Alling", "Skäringer&Mannheimer" och "Självklart". Lite sporadiskt blir det lite mordpodden ibland när vi sitter i bilen och åker långt, men annars så har jag svårt att hitta något som passar mig, så tips mottages tacksamt!
Ta hand om dig!