Bilar
Ett av de mest populära tema till killar som jag får beställningar på är Bilar. Det är något visst med den där lilla röda bilen som är så snäll och vill att det ska vara rättvist samtidigt som det är en hel del fart och fläkt och spänning. Det är kanske den där lagom mixen av det onda, goda, lugna och spännande som gör att det håller i sig. För det är ju ganska många år sedan den första filmen om Blixten McQueen kom. Roligt!
Den senaste tårtan med Bilar som gick ut skulle även Bärgar´n vara med. Han är faktiskt en av mina favoritfigurer att modellera. Kanske mycket för att han är lite "skrotig" med en del fel och brister i sitt utseende som gör honom så charmig?
Just den här tårtan består av chokladbottnar och sedan fulld med chokladfluff. Jag spacklade sedan tårtan med marängsmörkräm och täckte den sedan med sockerpasta. Ja, tänkt att fylla 4 år och få en Bilar-tårta till sitt kalas!
Nu är det verkligen full fart i bageriet med både fixa bottnar, fyllningar, göra beställningar av varor och allt som hör till. Här är det viktigt med planering och att ligga steget före, vilket inte alla gånger har varit det som jag varit bäst på. Men som man säger: övning ger färdighet!
Ta hand om dig!