Rapunzel
Att ha ambitioner är bra, så länge man ser dem som just ambitioner och inte tvång... och då jag hade ambitionen att titta in här under min ledighet, som fortfarande pågår, men verkligheten blev en annan. Ja då blir det som det blir.
Jag har en hel del att göra i bageriet och i skrivande stund så står det tre tårtor i bagerikylen och väntar på att bli hämtade och förfrågningar kommer in med jämna mellanrum, vilket är så roligt att det är både nya och återkommande kunder som hör av sig. Jag är så överväldigad och tacksam över detta!
Igår var det också en tårta som blev hämtad och då till en liten tjej som fyller 3 år och ville ha Rapunzel på sin tårta, och blommor. Önskemål som ges försöker jag att tillgodose så mycket som möjligt och det skapar ständigt nya tillfällen för mig att få prova på nya utmaningar och testa vad jag klarar av, vilket är oerhört mycket när jag tittar tillbaka.
Rapunzel-tårtan fylldes med vaniljkräm och chokladfluff och täcktes med grön marsipan. En tårta behöver inte dekoreras med så mycket olika saker utan det gäller att skapa en helhet av det som önskas. Här är det Rapunzel och hennes långa fläta som är i fokus och de små enkla blommorna fick bli det som gjorde piffet och jag gillar verkligen det enkla. 
Nu laddar jag om batterierna för nya utmaningar blandat med ledigt, en superbra kombination som jag verkligen kan känna är min grej. Att bara få styra mig och mitt.
Ta hand om dig!