Unicorn
Om tema Bilar och Blixten McQueen är mest poppis bland killar på tårtor så är Unicorn, eller Enhörning på svenska, det mest populära bland tjejer. Lite synd kan jag tycka att inga killar vill/önskar sig just det, men det kommer väl framöver får jag hoppas.
Då jag ligger lite efter här i schemat på bloggen, bageriet och tårtskapandet tar den mesta "lediga" tiden nu, så kommer den här godingen inte ut förens nu nästan två veckor efter leverans. Men bättre sent än aldrig som någon klok människa en gång i tiden sa. Den här Unicorn-tårtan är fylld med smakerna jordgubb och vanilj och hela skapelsen är täckt med marängsmörkräm infärgad med härliga pastelliga nyanser. Självklart skulle det finnas ett guldhorn och den fick även guldiga ögon, vilket ger ett ganska milt och snällt intryck. 
Appropå Unicorn så hade jag ju världens bästa veckopepp i vår almanacka förra veckan. Vi beställde en almanacka från personligalmanacka.se (ingen reklam, bara så nöjd med deras produkt) och ett av valen som jag gjorde var att det varje vecka skulle finnas ett peppande citat, vilket förra veckan handlade just om Unicorn!
Så den stora frågan är: Är jag mig själv, eller är jag en Enhörning?
Hur som helst så ska jag gnistra, glimma och skina som aldrig förr!
Hur gör du?
Ta hand om dig!