Monster Trucks
Jag njuter verkligen av denna härliga sol som lyser från morgon till kväll. Idag har jag faktiskt suttit ute i bikini en stund och läst! Har väl aldrig hänt att jag gjort redan i april, men så skönt och fantastiskt, men det gäller att vara försiktig så att man inte bränner sig. Inte nog med solande i bikini, jag har även hunnit med två, TVÅ, motorcykel-svängar den här helgen, dock med fullt underställ på för att inte frysa. Men helt otroligt är det att mina premiärer sker så tidigt på säsongen som i april!
Solen tar lite fokus från mina övriga tankar om vad som ska göras och ikväll fick jag tvinga in mig för att sätta mig vid datorn och jobba en stund. Det är mycket planerande och funderande över saker som ska göras i bageriet och det gäller att allt klaffar som det är tänkt. Men nu så tror jag att jag har koll på allt.
Långfredagen var det kalas för Noah som har fyllt 3 år. Förra året önskade han "Blaze" på tårtan, du hittar inlägget här, och i år ville han ha Monster Trucks som tema. Här sattes fantasin på prov och vilket roligt men pilligt jobb att tillverka dessa små bilar. Jag vet inte så värst mycket om den här sporten mer än att det handlar om bilar med väldigt överdimensionerade däck, vilket blev ett Googlande efter lämpliga bilmodeller och sedan låta min egen tolkning få ta vid. De blev godkända av den lille herren då jag fick en bild från mamman där bilarna på årets tårta hade fått plats jämte förra årets bil. Det är det här som är det fantastiska med sockerpasta, det går jättebra att spara figurerna om de är rengjorda från mejeriprodukter och annat organiskt då sockerpasta torkar och blir inte förstört. Så om du någon gång har fått något extra fint på din tårta gjort i sockerpasta så är det bara att spara så länge du vill.
 
Tårtan fylldes med chokladfluff och jordgubbsmousse och täcktes sedan med marsipan. Som väg använde jag smulade chokladskorpor och alla övriga dekorationer gjordes i sockerpasta.
Ta hand om dig!