Sommargarderoben
Hå hå ja ja! Det här med kläder! det är verkligen ett kapitel för sig... Kan man inte gå naken??? 
Jag som är så passa duktig, om jag får säga det själv, och rensar ur min garderob med ojämna/jämna mellanrum och fyller på därefter. Men den senaste tiden så har det blivit en viss obalans här i påfyllandet. Det är så lätt hänt att det blir mer påfyllt än vad det rensas ur, men just nu är det tvärt om. Det här medför vissa svårigheter när man väl ska klä på sig och det mesta som nu finns i garderoben är långärmat, långbyxor och lite småtråkiga bastoppar och linnen. 
Det hänger några enstaka plagg på galgarna som känns roliga att klä på sig om man ska åka iväg någonstans, för det händer ju ibland, men inte så där kul att det blir svårt att välja för den skull. Nej, det blir snarare svårare att veta hur jag ska mixa ihop de få plagg som är där. Eller, få och få, beror sig på vem i det här hushållet du frågar, min man eller mig... 😜
 
Mina älskade randiga hängselbyxor går hem i alla väder!
Och allt klär en skönhet!!!
 
Jo, jag vet att det här är verkligen ett i-landsproblem, men ibland behöver jag få vara så där lite lagom ytlig och lägga de svåra världsproblemen bakom mig, för att kunna ta atg i det svåra när det väl blir något svårt. 
Nu börjar det bli reor runtomkring i alla affärer och webshoppar så jag får nog kanske ta mig en stund och titta runt där. Jag ser hur alla andra har så fina kläder på sig och är så där lagom sommarfräscha i shorts, klänningar, toppar, linnen, byxor och kjolar i alla möjliga fina färger och jag hittar inte dessa fina kläder någonstans. Kan vara så att jag är lite petig och noga också vad det gäller kläder och vill inte köpa något som någon annan i min omgivning har. Jag vill vara lite unik och ensam om det jag har på mig och jag ska erkänna att det har hänt mer än en gång att kläder har blivit hängandes i garderoben bara för att någon annan har just den toppen eller blusen. Sån är jag!
 
Jag vet att det är många fler än jag som har det här "problemet" och jag vill absolut inte klaga egentligen. Jag vill mest bara få ur mig det här och ta nya tag för att leta vidare efter det som är jag när det gäller kläder. Det var ju många som delgav sina egna bekymmer då jag skrev om det här med avslutningskläder, du hittar inläggen här och här, och vi får hålla ihop vi som behöver stöttning och hjälp i detta dilemma! 😂
 
Ta hand om dig!