Skyltsöndag
Trevlig första advent på er mina kära läsare!
Det är så mysigt att gå upp på morgonen och få tända första ljuset i adventsljusstaken. Det skimmrar och glimmar något alldeles magiskt och man glömmer så lätt det mörka och gråa utanför fönstret.
 
Som tradition den första advent så är det skyltsöndag i Vimmerby. Jag och min man tog en tur in till staden bara för att strosa omkring en liten stund. Det var tyvärr inte så mycket människor ute och det hade inte skadat om det hade varit lite snö på gatorna idag. Stämningen har lite svårt att infinna sig när det inte är varken kallt eller snöigt. Men vi får hoppas att det kommer senare, i allafall innan jul!
 
Dagen annars har inte varit lika fartfylld som gårdagen. Jag har passat på att baka lite mer pepparkakor idag, då det igår blev endast två plåtar bakade. Är du intresserad av att prova mitt recept som jag brukar använda så hittar du det här.
 
 
En del av degen har jag sparat till mitt framtida husbygge. Ska bara få till en modell först. Just nu har jag två modeller i huvudet som tar plats. Måste försöka få ner det till en inom en snar framtid. Jag lovar att det kommer att bli bild på bygget, vare sig det blir lyckat eller inte.
Jag har ett projekt som jag tänkte hinna med innan jag tar kväll. Jag har så många idéer om hur jag vill ha det och ofta finns inte det som jag skulle vilja ha. Då får man vara påhittig och fantasifull och "bygga" sitt eget. Tur jag har en man som gillar att hjälpa till när orken finns. 
Nu ska jag och min man snart kura ner oss i soffan en stund och titta på "Så mycket bättre". Vi missade det, eller snarare valde bort det igår då min man åkte på ishockey i Linköping. Men det är tur att det finns så mycket bra teknik så att man inte alltid behöver passa TV-tiderna för jämnan.
Ta vara på tiden!