Skogshuggare med häst
Man behöver ju inte fylla jämna år för att fira någon med en rolig och personlig tårta. Att visa sin uppskattning och ge en liten del tillbaka av vad personen är värd kan göras på många olika sätt.
I torsdags så firades en mamma som fyllde 58 år med en tårta där det speglades vad just hon tycker om och brinner för. Det är så häftigt att få tillverka alla dessa olika "landskap" och modeller som det blir för mig när jag ska försöka förverkliga era önskemål om vad ni kunder vill ha på tårtan. 
Den här fylldes med chokladfluff och hallonmousse och täcktes med marängsmörkräm och sockerpasta. Som vanligt så är alla figurer tillverkade av mig och små figurer kräver precisionsarbete och en och annan svordom ibland. Men det är ju det som är fördelen med "ensamarbete", det är ingen som hör mig (mer än min man om han befinner sig i närheten.
Jag lyssnar gärna på poddar när jag jobbar och det finns en hel uppsjö att välja bland. Jag har sju stycken favoriter och är ständigt på jakt efter nya att lyssna på. Det handlar om allt från relationer, träning och sekter, ja ni hör ju vilken blandning det är och allt där i mellan. Ibland får jag skrattanfall mitt i arbetet när jag lyssnar på vissa poddar, så pass ibland att jag måste lägga ifrån mig allt jag har i händerna för att torka tårtarna som rinner och behöver skratta färdigt för att det går inte att hålla i något under tiden anfallet håller på. Men jag har roligt på jobbet kan jag lova!
Nu får vi fortsätta att njuta av söndagen och det kvällsljus som den bjuder på! Så härligt med sommartid och att det får vara kväll lite längre innan man känner att man måste kryp ner i sängen för att det är mörkt ute.
Ta hand om dig!