Att utmana mig själv med mental målbild
Tankens kraft är väldigt mäktig och kan göra både gott och ont. Jag själv behöver vara stark och kunna styra mina tankar och inte låta det negativa ta över och skapa den nedåtgående spiralen som är så lätt att frammana. 
Jag har jobbat mycket med mig själv och tränat mig i att tänka positivt, våga vara mig själv, tycka och tänka själv men framförallt sätta upp målbilder där jag mentalt ser mig nå de där målen som ligger strax utanför den trygghetszon som jag befinner mig i. Det här medför att mitt liv blir enklare då jag vet att jag inte behöver oroa mig för allt, det kommer att ordna sig på något sätt och att det finns flera vägar att nå till målet.
Ikväll nådde jag ett av mina mål i min träning. Jag skapade mig en mental målbild där jag såg mig själv komma fram och satte inte ribban högre än att jag skulle kunna komma dit utan att oddsen var höga att jag skulle misslyckas. 
Vad gjorde jag då, kanske ni undrar? Ett löppass är svaret där och att springa, som jag trodde, en sträcka på drygt 6 kilometer och under passet behålla löpsteget hela tiden. Jag klarade det med råge då sträckan hamnade på 9 kilometer med bibehållet löpsteg under hela sträckan, inte att vara snabb. Min målbild blev en sporre att kämpa för och inse att jag kan lyckas, den positiva inställningen är så viktig! Jag kan, jag vill och jag vågar!
Det krävs träning att lyckas med den mentala målbilden och det görs inte på en vecka. Jag började min förvandling för nästan 20 år sedan då mitt liv ställdes på paus då det hände mycket i mitt liv. Jag startade om, hamnade i kris, orkade/vågade inte gå framåt i livet, men har nu hittat mig själv igen. För till syvende och sist så är det mig själv jag behöver hitta och framförallt bli vän med mig själv igen för att kunna gå framåt. Idag handlade det om ett träningspass och att nå ett mål där, imorgon så handlar det om något annat. Vilka mål det är som jag har förändras ständigt, men det viktigaste för mig är att jag försöker att nå dom och går det inte första gången så provar jag igen!
Ta hand om dig!