Poddtips
Jag har blivit en riktig poddnörd och lyssnar på alla möjliga poddar som är allt från "pingvinpodden" till "Hemma hos Strage" till "Bakpodden". Det är vid träning, tårttillverkning, datorjobb och powerwalk som det strömmar ut olika fantastiska röster och klokheter som pratas rakt in i örat och får bearbetas under tiden.
Jag har precis nyligen börjat att lyssna på Kristin Kaspersen Nyfiken på-podden och under kvällens träningspass så var det avsnitt 11 med Anders Lönedal och hans vetskap om hur stress påverkar vår kropp som fick låna mitt öra. Vad mycket bra kunskap och tips kring hur jag själv kan påverka min kropps mående under stressiga perioder och vad jag måste prioritera för att må bra jag fick där under den dryga timmen. Jag säger bara: - In och lyssna! 
Jag lyssnar mycket på olika "må bra"-poddar och plockar de bästa tipsen för mig och försöker göra dem till en vana och till mitt eget. Det är verkligen en träningssak som allt annat. För att få stora starka muskler måste du träna dem genom att lyfta vikter och utmana den styrka du redan har och det är ju precis lika med den mentala biten. Jag behöver träna på min mentala styrka, vilket jag kan tycka är svårare då det inte finns några fysiska redskap att använda. Jag har kommit en bit på väg, har en bra bit kvar, men vet att det blir bara bättre och bättre ju mer jag tränar. Och när jag kombinerar både fysisk och psykisk träning, då mår jag som bäst.
Ta hand om dig!