Unicorn-tårta
I dessa tider är det inte många kalas som blir av, men när det väl blir så är det så roligt. Något som fortfarande är poppis som motiv på tårtor till barnkalas är Unicorn-tårtor. Det är roligt då de kan varieras i både färg och utseende beroende på vad födelsedagsbarnet önskar sig.
Den här gången blev det en liknande som födelsedagsbarnets storasyster hade fått till sitt kalas förra året och vem vill inte vara som sin storasyster eller storebror? 
Den här fick tre lager av smakerna nutella, jordgubb och vanilj då det var de tre smakerna som hon gillade bäst. Jag täckte den sedan med marängsmörkräm och sockerpasta. Hornet, lockarna, blommorna, pärlhalsbandet och ögonen gjordes även de i sockerpasta och pärlorna penslade jag med lite guldglimmande puder, allt för att det skulle bli glitter och glamour, precis som en Unicorn ska vara. 
Nu hoppas jag att vädret håller i sig och att det blir soligt och varmt på helgerna så att det finns chans för alla som vill ha kalas att ha dem utomhus tillsammans med nära och kära, men givetvis på lagom avstånd och att man bara umgås om man är helt frisk. Men vi behöver få ha en sorts vardag där inte livet har stannat upp helt och att få fira en födelsedag eller två, det är vi ju värda! Och tårta, det finns det alltid tid för att äta!
Ta hand om dig!