Söndag med lördagsfeeling
Jag gillar verligen de här veckorna på våren då det är lite duttande hit och dit med extra lediga dagar. Det gör att tiden går så mycket fortare och man kan tackla de "hela" arbetsveckorna på ett annat sätt, de blir uthärdliga. För hur eller hur så går vi nog alla och väntar på att få gå på semester och få njuta fullt ut av lediga lata dagar med sol och värme och få göra precis vad vi vill, när vi vill.
 
Idag är det söndag, men känslan är mer lördag, och då jag vet att jag är ledig imorgon också så är det så härlig att ha den känslan och jag njuter verkligen av den här dagen så mycket jag kan.
Att komma ut ganska skapligt på förmiddagen har inneburit att jag har både hunnit med att göra nytta men ändå suttit med näsan i solen en bra stund. Min nytta har varit att göra iordning trädgårdslandet och jag har sått alla fröer som jag hade tänkt. Vi har även "kattsäkrat" landet genom att spänna upp nät över det, för att komma ut på morgonen och se hur katterna har använt landet som toalett samt grävt runt både här och där, det är inget som jag ser fram emot. Kan jag då förhindra det på något enkelt sätt utan att någon kommer till skada så är det bara bra.
 
 
 
 
 
 
I år har jag sått "det gamla vanliga" så som morot, rädisa, dill, sockerärt  och olika sorters sallad men lite nytt måste jag våga mig på tänkte jag. Så jag pillade ner lite palsternacka och salladslök i landet, så det ska bli spännande att se om jag lyckas att få någon skörd av dessa godingar framöver. Imorgon får jag nog ta tag i lite skylttillverkning då det fattas några till de nya sorterna och det är en bra vägledning för att hitta bland grödorna senare under säsongen. 
 
Här blir det en lugn Valborgsmässoafton för oss med lite god mat och dryck lite senare. Efter en heldag ute så är man lite mör i både kropp och knopp så att det ska bli skönt att gosa ner sig i soffhörnet sedan och bara njuta.
 
Ta hand om dig!