Onsdag, kväll och hemma
Det har sina fördelar och nackdelar vilket yrke man än har valt i sitt liv. Jag menar att du kan aldrig hitta det som är helt perfekt, för då skulle du aldrig sträva vidare, antingen inom det du redan arbetar med eller ta dig utanför den komfortabla zon som du befinner dig i.
Jag har valt att idag fokusera på det som är positivt, vilket är att jag redan nu idag onsdag gått av yrket för att ta "helg" med några extra lediga dagar. En dag som genomgick förvandling till eftermiddag och nu har klätt sig i sin kvällsskrud. Den är mörk, men med både kamin och vedspis sprakande här hemma så blir det genomlidligt, det går att uthärda och känns riktigt bra.
Att vara hemma är min avkoppling och mitt sätt att få bara vara mig själv. Här är det min man som ser mig i det skick och status som jag är för stunden och han älskar mig oavsett om jag går i finare jobbkläder eller pösiga mysbyxor. Det är ju jag oavsett vad jag har på mig här hemma och jag har inget behov av att vara på ett visst sätt för att passa in i den mall som jag förväntas passa in i på grund av mitt yrke när jag är hemma. Jag tror att ni är många som känner igen er i det, att vara hemma och vara ledig inte ska skapa spår av det yrke man har resten av sin tid. 
Den här insikten kommer kanske även den med åren och det finns liksom ingen anledning att försöka dölja den del av sig själv som man inte riktigt är nöjd med, utan man får ett annat förhållningssätt till sig själv. Det går en stark känsla av både själkänsla och självförtoende genom kroppen och de två är i en positiv och härlig harmoni med varandra. Man får möjlighet att känna sig som sig själv och känna att jag duger som den jag är.
Så idag står det en stor bukett med tulpaner på min köksbänk, en liten uppskattning från mig själv bara för att visa mig vad jag är bra på att vara just jag!
Ta hand om dig!