Sommardrömmar
Sista januari och det är snart dags att välkomna en ny månad. Det betyder att vi kommer ytterligare lite närmare vår, värme och grönska.
I skrivande stund så singlar snöflingor ner utanför fönstret. De vita fjäderlätta flingorna lägger sig som ett mjukt duntäcke över hustak och gräsmattor och på gatan kan man se tassavtryck efter grannens katt på den vita asfalten när den har ilat hem då längtan efter hemmets varma trygga vrå blivit större än äventyret utomhus.
Jag har full förståelse för katten och dess ovilja att vara ute nu. Katten har säkerligen som jag börjat drömma efter sommaren där de ljusa ljumma kvällarna och möjligheten till att känna det daggvåta gräset under fötterna blir till en höjdpunkt i livet.
Den här sommaren som ligger framför mig är ett oskrivet blankt blad än så länge. Jag känner inte heller att det måste bestämmas och bokas, funderas och planeras i god tid, långt före, utan den kan säkerligen levas som den kommer. Fånga dagen, upplev drömmen, gå på magkänslan, se alla möjligheter... och se vart vägen leder. 
För mig så räcker en loppisrunda i närområdet gott, njuta av en fika på en lummig bakgård vid ett litet café eller varför inte ett glas rosé på altanen med en god bok som sällskap. Ju mindre kraven är, desto större njutning! 
Vilka sommardrömmar har du?
Ta hand om dig!