Sista kvällen
Tänk att det redan är sista dagen i juli. Tycker inte att det är länge sedan jag skrev att det var den första i denna månad.
Min man har nu redan haft fyra veckor ledigt, men han säger att han skulle gott kunna ha fyra veckor till utan problem. Och vet ni? Jag tror honom verkligen. Där är vi riktigt lika han och jag. Vi älskar att ha tid som vi får förfoga över själva, utan att ha tider att passa eller anpassa oss efter. Vi kanske ska bli professionella dagdrivare han och jag? Kanske inget som man blir rik på pengar men på upplevelser.
Jag har nu två veckor som jag ska spendera för mig själv innan jag börjar jobba. Det finns inga planera på vad jag ska hitta på, bara lite funderingar och tankar som eventuellt kanske genomförs. Ja ni hör, jag är lite flytande i min planeringa av dagarna och det känns riktigt bra.
 
pssst. a little tip that it’s the last day to redeem our $50 off code for the online blogshop...:
 
Under de här två "ensamveckorna" kanske jag skulle försöka ta tag i min träning igen. Jag har inte lagt ner den helt nu under sommaren, den har bara skett lite mer sporadiskt skulle man kunna säga. Det har ändå landat på två pass i veckan men nu är det nog dags att trappa upp dem till några fler. Min ambition är att genomföra dem på morgonen/förmiddagen för att få resten av dagen fri. Samtidigt som det är skönt att få igång kroppen för dagen på ett bra sätt och nu under de senaste veckorna har jag faktiskt kört lite yoga och känner hur skönt det är för kroppen och knoppen.
Hur har du haft det med din träning under sommaren? Har den fått stå tillbaka, har du tränat som vanligt eller har du tränat mer?
 
Nu ska vi njuta av de sista lediga timmarna tillsammans min man och jag.
 
Ta hand om dig!