Flyttlass i stan
Tjoho! Då var jag här igen!

Dagen idag har gått i flyttlassets tecken då min dotter äntligen har fått ett förstahandskontrakt i Linköping och har idag fått flytta in i en väldigt fin och fräsch tvåa. Ljust och med välplanerade rum och när hennes tid och ork finnes till att packa upp flyttlådorna och göra det till sitt eget kryp-in så kommer det att bli jättefint!

Världens finaste dotter! ❤

Hon är en slitvarg och är så värd det här då hon för ungefär tre veckor sedan fick reda på att den lägenhet hon hyrde i andrahand ville kontrakt"ägaren" ha tillbaka nu till den 1:e oktober. Att hitta lägenhet i städer är inte lätt och både hon och jag har letat på alla sätt och vis. Att vara envis och inte ge upp är en bra egenskap som jag vet att jag besitter och har lyckats överföra mer och mer på mina barn. Att ge upp är inte ett alternativ i min värld, inte förens det är totalt "bovägga" som vi säger här. 

Jag är så stolt över henne och det hon presterar. Nu hoppas jag att hon kan få landa ett tag och få rota sig och skapa sin egen värld, där mamma kommer och hör sig för med jämna mellanrum att det är bara bra. För vilken mamma kan bara släppa taget bara sp där?!

Ta hand om dig!