Gott Nytt År!
Nu är det bara timmar kvar av detta år. Det år som jag inte riktigt vet hur jag ska summera. Det har varit som ett ordinärt vanligt år med toppar och dalar, men inga större än att det har gått att hålla sig kvar på toppen ett tag och fallet ner i dalarna har inte varit djupare än att det har gått att ta sig ur dem utan de största ansträngningar.
Ett år som jag kan känna mig ganska nöjd över och se tillbaka på det jag gjort och tänka att jag gjorde så gott jag kunnat och det är gott nog!
 
Jag väljer hellre att titta framåt istället för bakåt. Att titta åt det håll som näsan pekar är mer naturligt för mig än att vända och vrida på huvudet för att se vad det är jag lämnar efter mig. 
Jag har inte riktigt klart för mig vad jag vill med kommande år. Jag vill heller inte göra några större planer och tänka för stort utan jag vill hellre ta det i små steg, en liten bit i taget för att kunna utvärdera och styra eller styra om i riktningen som för tillfället var utstakad. 
Inte ha för stora förhoppningar utan skapa nåbara mål på vägen istället, inse mina begränsningar men ändå våga tänja lite på dem så att jag kommer utanför den där bekvämlighetszonen som finns som ett staket, ett lågt sådant, som går att kliva över bara jag vågar. Men det blir mitt val att ta klivet i så fall.
 
Så gör du ett champagnetorn till nyår - Sköna hem
(Bild från Pinterest)
 
Jag önskar er alla ett gott avslut på detta år och hoppas att du får en härlig kväll/natt där du får möjlighet att spendera tid med dina nära och kära. Jag önskar dig ett Gott Nytt År där du får möjlighet att utveckla dig själv och ta tillvara alla stunder som ges till dig!
 
Ta hand om dig!