Dagens fynd
 
Har precis kommit hem från vår närmsta lilla stad från en liten shoppingrunda. Jag var tvungen att inhandla det sista till min tårtbeställning och då passade jag på att gå till en loppis som finns just nu och november ut, under vissa dagar. 
Nu är de stora sakerna som mycket av möbler och annat redan bortplockat därifrån, så nu är det mer överskådligt och det är ju småplocket som jag vill åt.
Det är nu tredje gången som jag gick dit och tredje gången som jag kom därifrån med fynd. Men den här gången hade jag med mig flest saker. Jag kom dit ungefär en halvtimme efter de hade öppnat och det var inte så många som var där. Det var så skönt då man kunde gå runt och strosa och lyfta och titta på sakerna i lugn och ro. Jag vill gärna gå och titta i samma rum två gånger när jag är och handlar på loppis, för det är så lätt att missa något guldkorn. Den här gången blev det åtta fat, både i porslin och nysilver, samt ett silverfat på fot. Så jag har idag inhandlat silverputs för att fixa till glansen på faten.
Jag är ständigt på jakt efter fina fat och skålar som jag kan använda när jag fotograferar mina bakverk.
Något nytt bakat blir det inte idag. Jag ska lägga ihop tårtbottnarna idag med det som ska vara fyllningen och så ska min man och jag bort i eftermiddag, så att bakningen får stå tillbaka. Men imorgon lovar jag att det kommer komma bilder på bloggen på tårtor!
 
Njut av den alldeles fantastiska höstdagen!