Packa packsäcken
Nu sitter vi ner och tar det lite lugnt efter att ha packat våra resväskor.
 
Nu är det klart för avfärd imorgon!
 
 
För som jag skrev i förra veckan så ska vi ut på en liten resa jag, min man, min svåger och hans fru till Spanien. Imorgon ska vi bege oss ner till Solkusten och Estepona med omnejd. Det blir en tripp till Gibraltar också skulle jag tro och lite sightseeing i den trakten runtomkring där vi bor.
Vi kommer att vara borta i en vecka och det hinner man med mycket på. Vi har även hyrt en bil så att vi lättare ska kunna ta oss runt till de olika besöksmålen som vi har inplanerade, men har ni några tips på ställen att besöka så får ni mer än gärna delge mig dem här. det är alltid roligt att få tips på sådana resemål som man kanske inte alltid kommer underfull med själv.
Det ska bli skönt att komma iväg och slippa alla måsten som man mer eller mindre skapar sig när man går hemma. Nu ska vi bara njuta och det är vi verkligen förtjänta av allihopa!
Vi kommer att bo i en lägenhet där nere och mina dagliga uppdateringar här kan möjligtvis utebli, men man vet aldrig vad som händer. 
Kameran kommer iallafall finnas med och blir det inte uppdateringar under tiden så lovar jag att det kommer bli det efter hemkomsten.
Ni här hemma i Sverige ska ju få njuta av riktig sommarvärme ni också då den skulle göra sitt intåg nu i veckan så jag hoppas att ni kommer att trivas med den. 
 
Var rädd om dig!