Hipp hipp hurra!
Det finns alltid en anledning att fira, både stora och små händelser tycker jag ska uppmärksammas och allt utifrån vad man gillar.
Den här helgen har det varit mycket firande på olika sätt där jag har fått förfroendet att vara en del av dessa människors liv. Bland annat så fyllde en "gammal" gymnasiekompis dotter 20 år och självklart så behövs det tårta på ett kalas, spelar ingen som helst roll om du fyller 5, 20 eller 49 år, det är alltid gott med tårta.
Dessa två tårtor till den nyblivna 20-åringen fick olika teman utifrån tjejens intressen. Den ena blev mer glitter och glamour medan den andra blev mer av den lanttjej som hon är i grund och botten och där hon trivs så himla bra. Hon gillar att köra cab, givetvis fick det plats en sådan på tårtan, och hon är fantastiskt duktig på att fotografera, så en liten kamera fick det också bli. Då jag vet hur hennes liv har varit genom åren så gjorde jag även lite egna tolkningar av vad som uppskattas i livet vilket fick representeras av små "lappar" med hjärtan och ord. 
Båda tårtorna fylldes med vaniljkrämsgrädde och den med glitteroch glamour fick även en smak av jordgubb och den andra fick en blåbär/svartvinbärsmousse. 
Nu ska jag fortsätta att försöka "jobba" ifatt de timmar som jag tappade i förmiddags då vi av någon konstig anledning var strömlösa här. 
Ta hand om dig!